top of page
Schermafbeelding 2023-06-01 om 23.03.47.png

Software

De primaire software om videocamera’s slim te maken koopt Aivex in. Hiernaast ontwikkelt Aivex eigen software om de intelligentie met elkaar te combineren tot een uniek eindproduct. Dit intelligent filter wordt toegepast in de verschillende applicaties die Aivex op de markt brengt. Deze applicaties zijn: - Aireco Kentekenregistratie. - Aicare Intelligent camera sensor technologie speciaal ontwikkeld voor de zorg. - Aiview Video management systeem.

 

Hiernaast levert Aivex een brede video oplossing opgebouwd uit diverse A-leveranciers. Deze combinatie (camera’s + applicaties) zorgt voor een breed toepassingsgebied voor de markten: Overheid, Justitie, Retail en Zorg.

Kwaliteiten

Aivex onderscheid zich t.o.v. andere organisaties binnen ons marktgebied door een hoge mate van ICT kennis, flexibiliteit, dit samen met een uniek portfolio. Dit is de reden dat Aivex zeer actief is in diverse nichemarkten. Aivex draagt zorg voor het technisch uitwerken van de offertes. Alle installatiewerkzaamheden worden uitbesteed aan een netwerk van installateurs in Nederland. Aivex kan hierbij de rol als hoofd- of onderaannemer invullen. Na installatie zorgt Aivex voor het inregelen en inbedrijfstellen van de geleverde systemen. De technische verantwoordelijkheid van de technische werking ligt altijd bij Aivex.

bottom of page