top of page

Service / Monitoring

Artificial Intelligence (AI) kan worden toegepast in de beveiligingscamera video om verschillende aspecten van de veiligheid te verbeteren.

Datacenter

Aivex maakt gebruik van een inpandig datacenter. Aivex beschikt over de NEN ISO/IEC 27001 certificering. Het betreft hier de certificering voor het gehanteerde managementsysteem voor informatiebeveiliging met betrekking tot het beheer van klant-, project- en bedrijfsgegevens. Data beheer wordt al enige tijd conform deze richtlijnen uitgevoerd.

Cloud

Aivex biedt haar klanten een Video Cloud en een ANPR Cloud. Beide oplossingen zijn SaaS oplossingen waarbij de software as a service wordt aangeboden. U koopt dus geen centrale omgeving meer maar betaalt slechts op basis van gebruik.

Aftersales

Aivex biedt hierbij een compleet aftersales programma aan waarbij de klant op basis van regie of met een onderhoudscontract 24 uur per dag, alle dagen van het jaar op Aivex kan rekenen.

Beheercenter

Het inpandig beheercenter waar Aivex gebruik van maakt voldoet aan de EN 50518 deel 1, 2 en 3 certificering van Monitoring en Alarm Receiving Center. In dit beheercentrum monitoren wij volgens het proactief beheer concept. Hierbij geeft de apparatuur 24 uur, 7 dagen per week de status door aan Aivex. Hierbij kan zelfs de storingsmelding al doorgegeven worden voordat de storing daadwerkelijk optreedt.

bottom of page